Voor het maken van een afspraak belt U : 033-2007416

Wasmachine reparaties in Utrecht

Zit u in Utrecht met een defecte wasmachine? reparatie-wasmachine.nl/demo1 in Utrecht weet waar dit aan ligt. Wij hebben namelijk ruim 25 jaar ervaring in de reparatie van wasmachines. Hierdoor hebben wij dan ook alle benodigde kennis om uw specifieke probleem direct op te sporen en te diagnosticeren. Dit is van groot belang, want dit bepaalt de kwaliteit en het soort reparatie. Bel ons daarom nu op. Bel naar 033-2007416 en wij staan meteen bij u in Utrecht op de stoep.

Wasmachine reparatie in Utrecht voor ook uw model

Dankzij de vele jaren waarin wij talloze wasmachine reparaties hebben verzorgd in Utrecht en omstreken, beschikken wij over ongeëvenaarde ervaring met en kennis van ieder soort en model wasmachine. Tot in detail zijn we bekend met de specifieke problemen, onderdelen en oplossingen voor reparaties die horen bij de vele merken zoals Bosch, Miele, AEG, Ariston, Atag, Zanussi, Zanker, Whirlpool, Brandt, Pelgrim, Frigidaire, Marijnen, Siemens, Bauknecht, Etna, Electrolux, Neff, Solitaire, Gaggenau en Liebherr.

Particuliere wasmachine reparaties in Utrecht

Wij verzorgen in Utrecht dus de reparatie van alle particuliere wasmachines. Helaas zijn wij niet beschikbaar voor het repareren van horecamodellen, omdat wij vanwege verschillende extra kosten en tijdsverlies dan niet meer kunnen garanderen dat wij de laagste tarieven in Utrecht hanteren.

De voordeligste wasmachine reparatie in Utrecht

Een directe reden van ons 25 jarige succes in en rondom Utrecht is onze snelheid. Zonder aan kwaliteit in te boeten houden we deze snelheid hoog, waardoor de arbeidskosten van onze wasmachine reparatie zeer laag uitvalt en uw rekening dus ook. Tevens komen wij snel voor u in actie. Zo hoeft u in Utrecht slechts kort te wachten op de reparatie van uw wasmachine en het op orde brengen van uw huishouden.